Ditt Bästa Jag-Toppenform Helt Enkelt

Inspiration, inspirerad… vad är det egentligen ?

Å jag har verkligen inte skrivit något på denna blogg på länge känns det som. Det var som om inspirationen försvann. Som om orden tystnaden inombords ett tag, och jag hade liksom inte något viktigt att skriva. 

Å jag har verkligen inte skrivit något på denna blogg på länge känns det som. Det var som om inspirationen försvann. Som om orden tystnaden inombords ett tag, och jag hade liksom inte något viktigt att skriva. 

Sen kom lite ledig tid. Tid att komma ikapp, och hinna beta av det som stressade inombords. Ja, t o m rätt mycket en del av det. Den där tiden som jag ibland kallar ”persedelvård” fast det handlar om mycket tanke och pappersarbete också, i synnerhet om man är egenföretagare och det drar mot årskifte. Med tid så lättade trycket och å  tänk huvudet hängde liksom med. Tankarna började röra sig friare igen. 

Det som verkligen blev en islossning, som på allvar fick mig fundera över, vad är inspiration egentligen; Hur förklara det psykologiskt? Ja, det var min resa till Gran Canaria nu för någon vecka sedan. Det var absolut varmt och gott, och skönt att simma lite i underfundigt lagda pooler. Det var lagom ledigt och lagom utbildning. Det var härlig social miljö och mycket glädje. Dock det var inte det, som fick inspirationen att verkligen pösa över, utan det var alla de tankar och erfarenheter,  som jag fick ta del av. Jag var på en utbildning kring min näringverksamhet. – Jag är ju oberoende Herbalife distributör – och det var fantastiskt att lyssna på alla de, som berättade om, hur de implementerat toppnäring med träning eller träning med toppnäring. Enkelheten som de skapade en positiv stämning tillsammans med sina kunder, och de resultat ,som kom när både näring, träning och den sociala gemenskapen var på plats. Det kändes som en löpeld. Det blir nya träningsgrupper hela tiden. Kolla gärna på www.24fitclub.se/evva

Jag kunde liksom identifiera mig själv i de resultat de delade. Jag såg också många möjligheter, och kände … ja, det är så det fungerar. När tanken hittar vägar att hantera utmaningar, önskade upplevelser och resultat. Då blir vi inspirerade. Så verkligen så viktigt, att vi pratar med varandra och låter oss korsbefruktas av andras tankar och ideer, smälta dem och sedan lyssna in, vad kan, vill jag göra med detta… 

Det är en skön känsla när tankarna snurrar lätt och det känns inspirerat. Och när det inte gör det? Var kan man/du/jag hämta idéer och erfarenheter som gör att vi kommer igenom där tanken stannat och det blir tungt…. Det är värt att tänka över/på. 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer