Find your fit!

sites/default/files/IMG_3449.JPG

sites/default/files/IMG_3449.JPG

Välkommen till mitt liv Fitbit Surge. Äntligen har jag fått ett nytt aktivitetsarmband. Eller det blev en klocka. Fitbit är svårt att överge till förmån för något annat märke, så nu sitter en Fitbit Surge på min vänstra handled.


Fitbit Surge är större än min Fitbit Flex och det var det första jag ställde mig lite tveksam till, storleken. Det var ju inte en pulsklocka jag var ute efter, men faktum är att jag inte alls märker det. Det går lika bra att sova med Surge på armen. Trots fler funktioner är den lika enkel som min förra. Däremot har jag inte till fullo hunnit utforska min nya kompis än. Det känns dock som att jag kommer trivas lika bra med Surge som med Flex, ja till och med bättre.


Nu får jag veta min vilopuls, arbetspuls och hur snabbt hjärtat slår när jag tränar. Den talar också om hur många trappor jag gått i varje dag. Hur kul som helst! Fitbit Surge talar om när någon ringer, visar tiden, steg, kalorier, och aktivitetsnivå. Den har GPS, jag kan styra musiken direkt genom klockan och bäst av allt; sätta igång något av mina favoritpass med några enkla tryck.


Som ni märker har vi redan kul ihop. Och roligare blir det.

What’s your fit?

https://www.fitbit.com/se

sites/default/files/IMG_3455.JPG

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer