Det är något som inte stämmer!

 

sites/default/files/IMG_0128.JPG

 

sites/default/files/IMG_0128.JPG


“Det är något som inte stämmer!” Det är i alla fall vad jag önskar att jag tänkt innan det blev illa.


Jag har alltid ätit bra och mycket, dricker alltid tillräckligt med vatten, tränar mellan fyra och sex gånger i veckan.Träffar vänner, familj, jobbar heltid och bloggar. Men det där har ju jag klarat av många gånger förut. Samtidigt. Det har aldrig varit några problem. Jag har till och med haft mer att göra, och klarat det också. Alltid varit oövervinnerlig.

 

Varningssignalerna

Helst plötsligt sa min kropp ifrån. Hade jag varit uppmärksam kanske jag hade förstått att något inte stod rätt till, och faktiskt utropat; Det är något som inte stämmer!

 

– Det första jag tänkt på i efterhand är att jag var tröttare än vanligt på kvällen. Somnade framför tv:n, vilket jag aldrig gör.  


– Jag slutade med min favoritsysselsättning – att läsa. Förmågan att slappna av och sitta still fanns inte längre. 

 

– Vaknar tidigt på morgonen när jag inte behöver, och att sova länge har aldrig varit ett problem för mig.

 

När jag ser det så här och jag vet att jag alltid varit en sådan som gör allt på tid. Försöker pressa in tolv saker som ska göras under en dag, när jag i sjäva verket bara hinner fyra. Allt stressas, även om jag bara tycker att jag gör det snabbt. Morgonrutinen ska gå snabbt, maten ska ätas snabbt, allat ska göras direkt och helst på samma gång så att jag sedan kan vila. Men när alla punkter på listan är avbockade finns det ytterligare saker som jag måste ta tag i.

 

Har du stressat sönder dig? Berätta gärna om dina upplevelser.

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer