Härliga friidrottssommar!

sites/default/files/IMG_4230.JPG

Sommar innebär säsong för oss friidrottare. Inte så mycket för min del i år eftersom jag inte kommer kunna tävla. Tränar bara lite smått och försöker att inte tappa teknik och kondition.

0 Shares

Motsatsen till träningsstress – välmående?

sites/default/files/839.jpgMin träning har varit mitt allt, mitt liv och min tillflykt. Nu är den inte det längre. För jag kan inte träna som förut. Kroppen orkar inte. Min hjärna har tagit semester på obestämd tid, och jag försöker febrilt få den att fungera normalt igen.

0 Shares

En ond fot

sites/default/files/IMG_3926.JPG

Både jag och Nellie har varit borta från träningen en hel del i en vecka. Eller alltså vi har tränat men inte så mycket löpning, mest allmänstyrka. 

0 Shares

Speakeruppdrag

Mitt första uppdrag som speaker genomförde jag i helgen. Jag fick frågan för några veckor sedan och jag tackade ja utan att fundera speciellt länge. Jag gillar ju att prata och jag gillar idrott. Det behövs väl inte så mycket mer. Eller?

0 Shares

Elfte plats på Vårruset

sites/default/files/IMG_3852.JPG

Karlstad och IF Göta stod för en skön kväll när Vårruset intog staden. Runt 8600 tjejer kom för att springa, jogga, gå och strosa runt delar av Karlstad. Jag infann mig varken som löpare eller funktionär i år, utan som coach. 

0 Shares

Glädjesommar

Träning är alltid glädje för mig. Också när det är jobbigt, det finns motgångar och backar att ta sig upp för så är det lycka att träna. Det ger så mycket att jag inte vet vad jag hade gjort om min idrott inte funnits. Om min förening, mina träningskompisar, mina uppdrag som tränare och funktionär inte funnits där hade mitt liv varit så mycket fattigare. 

0 Shares

Andas för tusan!

sites/default/files/IMG_3745.JPG

Är du också en sådan som alltid är på väg någonstans och sällan hinner stanna upp? Ja, då vet jag precis hur det är. Att andas, ta det lugnt, vila? Det kommer väl av sig själv. Jag andas ju hela tiden, sitter ner när jag jobbar och sover på natten. Det räcker väl?

0 Shares
bbb