Morgonträning och Poddsläpp

Hej.

 

Lite sent igen idag, men å andra sidan så var träningen desto tidigare. 5.10 tog jag mig till gymmet och då var det fortfaande mörk som ni ser.sites/default/files/Lampor.jpg

Och en sak är klar att det är tur att strumporna ser ut såhär…

Hej.

 

Lite sent igen idag, men å andra sidan så var träningen desto tidigare. 5.10 tog jag mig till gymmet och då var det fortfaande mörk som ni ser.sites/default/files/Lampor.jpg

Och en sak är klar att det är tur att strumporna ser ut såhär…

sites/default/files/Högervänster.jpg

SÅ behöver jag inte fundera på vilken fot jag ska sätta vilken strummpa på.

Träningen gick jäkligt bra idag det blev ca 45 min på Crosstrainern med lite mer lutning och lite mer motstånd.

Men svetten rinner fullkomligt av mig. Det var också den där känslan av att benen ville vika sig lite när jag gick av maskinen för att hämta papper stt torka av med. Ni gör väl det? tycer det är så jäkla viktigt på gymmen…det och att sätta tillbaka vikter där de ska vara. Nåja mer om det en annan gång. 

Jag tänkte att jag skulle ta en bild när jag stod på själva crosstrainern. Men jag såg inte klok ut i mitt pannband och helt svettig så ni får mig på avstånd, dubbelt avstånd eftersom det är i en spegel.

sites/default/files/Gymmet.jpg 

Men det blev ju såklart en Flexbild i omklädningsrummet, jag måste ju lägga ut något på Instagram annars kan ju folk tro att jag inte tränat…herre min skapare vad tokigt det kunde bli då. Men jag kan ju bjussa på en svettig flexare också.

sites/default/files/Flexa.jpg

Sen jobb…ja det var så sjuukt stressigt idag så det känndes galet. Därför var jag så himla glad över att ha fått ett paket när jag kom hem. Min nya Keps..min helt sprillans nya White Sox Keps. Passar den eller?

sites/default/files/Ny Keps.jpg

Sen satte jag igång…

 

Ni vet ju att jag har en Pod:

sites/default/files/DFVS (2).jpg

Och denna veckan så kom turen till Mathias Singh. En fantastisk kille som är/har varit dansare och kampsportare och som nu har en hel del träningar för barn. Kampsport för barn som han hanterar på ett så fint sätt. En verkligen snäll och god människa. Jag tycker ni ska ta en lyssning på detta.

Gå in i era podspelare Eller på Spotify i era mobiler och sök efter “Du får vila sen” Så kommer det dyka upp.

(Så fort jag fattar hur jag ska få till länkarna här så kommer detdirekta länkar….lovar…)

Men Jag avslutar med bilden till avsnittet.

Hoppas ni lyssnar ! Och sov gott…(eller godmorgon..man vet aldrig)

sites/default/files/34singh.jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer