What If It's All In Your Head

En dag på sjukhuset. Viktigast i livet

 

 

Idag har jag tillbringat hela dagen på sjukhuset. Detta för att en kär människa i mitt liv har de senaste 7 månaderna tvingats kämpa mot något av det hemskaste som kan hända oss. Vi var runt 12 personer där idag och trots att det var på grund av en hemsk skitsjukdom så fylldes jag av en känsla jag inte känt på väldigt länge. En känsla som faktiskt är en av mina största krafter och viktigast i mitt liv – Rätt människor runt om en. Jag har fått gåvan att få hoppa in i en familj, räknas som en av dem och få ta del av denna stora, varma och härliga kärlek som de sprider runt om sig. 

Det är sådana här saker som rycker tillbaka oss mot marken. Som påminner oss om vad som verkligen spelar någon roll i livet. Att livet kan förändras på en sekund och att vi aldrig vet hur många dagar / månader / år vi har kvar här på jorden. Idag när jag satt och lyssnade på dessa fantastiska personer så insåg jag ännu en gång vad jag vill ha ut av mina år på jorden. Det är ju just detta… att om jag blir sjuk så finns ett helt fotbollslag där för att stötta. 

Jag är så jäkla tacksam och omskakad inför vad vi har blivit tilldelade idag. Jag är så tacksam för att det gick bra för en människa som jag älskar och jag är så otroligt tacksam för att få ha just dessa personer i mitt liv. Allt som varit jobbigt detta året känns helt plötsligt oviktigt och litet idag. Jag behöver inte ens tänka på det längre och jag kan vara med precis vem jag vill… 

Tack tack tack alla högre makter för att det gick bra idag. Och DU som klarade det, du är min superhjälte! Jag ser så mycket upp till dig, beundrar dig och älskar dig av hela mitt hjärta. Om alla i världen var som dig så skulle vi inte ha några problem. 

14372366_10209044025316060_3666002530616986842_o_0.jpg

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras