Här får ni ett litet smakprov från ett kommande projekt. Stay tuned!
K-burgare
Näringsvärde: 430 kcal, 43 g kolhydrater, 34 g protein, 13 g fett
Ingredienser:
500 g kycklingfärs
1 tsk Salt
½ tsk Peppar
1 krm Chiliflakes
½ msk Olja
4 Hamburgerbröd
Här får ni ett litet smakprov från ett kommande projekt. Stay tuned!
K-burgare
Näringsvärde: 430 kcal, 43 g kolhydrater, 34 g protein, 13 g fett
Ingredienser:
500 g kycklingfärs
1 tsk Salt
½ tsk Peppar
1 krm Chiliflakes
½ msk Olja
4 Hamburgerbröd
2 Tomater
Grönsallad
Extra tillbehör:
Ketchup (1 msk ger 20 kcal)
Hamburgerdressing, 40% (1 tsk ger 20 kcal)
Gör så här:
- Blanda färs och kryddor och forma till fyra burgare. Platta till de ordentligt.
Tips! Blöt händerna med ljummet vatten så blir det lättare att forma burgarna. - Lägg ned burgarna i en varm panna med oljan i, stek i cirka 13-15 min på båda sidorna. Burgarna ska vara genomstekta!
- Skär upp tomat och sallad.
- Sätt ihop hamburgarna, servera och njut.