Ett litet smakprov på kommande projekt

Här får ni ett litet smakprov från ett kommande projekt. Stay tuned!

sites/default/files/20160413_195404.jpg

K-burgare

Näringsvärde: 430 kcal, 43 g kolhydrater, 34 g protein, 13 g fett

Ingredienser:

500 g kycklingfärs

1 tsk Salt

½ tsk Peppar

1 krm Chiliflakes

½ msk Olja

4 Hamburgerbröd

Här får ni ett litet smakprov från ett kommande projekt. Stay tuned!

sites/default/files/20160413_195404.jpg

K-burgare

Näringsvärde: 430 kcal, 43 g kolhydrater, 34 g protein, 13 g fett

Ingredienser:

500 g kycklingfärs

1 tsk Salt

½ tsk Peppar

1 krm Chiliflakes

½ msk Olja

4 Hamburgerbröd

2 Tomater

Grönsallad

Extra tillbehör:

Ketchup (1 msk ger 20 kcal)

Hamburgerdressing, 40% (1 tsk ger 20 kcal)

Gör så här:

  1. Blanda färs och kryddor och forma till fyra burgare. Platta till de ordentligt.
    Tips! Blöt händerna med ljummet vatten så blir det lättare att forma burgarna.
  2. Lägg ned burgarna i en varm panna med oljan i, stek i cirka 13-15 min på båda sidorna. Burgarna ska vara genomstekta!
  3. Skär upp tomat och sallad.
  4. Sätt ihop hamburgarna, servera och njut.
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer