Mitt älskade och samtidigt hatade rehab-gym!

Det är svårt att inse att jag inte kan träna så hårt som jag vill och en gång klarade men jag är tacksam för det jag får och nu är det bland annat rehab som gäller. Ibland fuskar jag och tränar lite hårdare men då säger såklart ryggen ifrån vilket resulterar i två missade pass och en j*kla massa smärta. Är det värt det? Ja, ibland.

Det är svårt att inse att jag inte kan träna så hårt som jag vill och en gång klarade men jag är tacksam för det jag får och nu är det bland annat rehab som gäller. Ibland fuskar jag och tränar lite hårdare men då säger såklart ryggen ifrån vilket resulterar i två missade pass och en j*kla massa smärta. Är det värt det? Ja, ibland. Jag saknar så mycket att få träna tills jag inte kan lyfta armarna eller när jag dagen efter inte kan gå ordentligt upp för trapporna, om ni förstår vad jag menar 😉 Men jag får acceptera att min kropp inte vill och skynda långsamt. Väldigt långsamt.

sites/default/files/2016-03-28-22-54-19.jpgsites/default/files/2016-03-28-22-54-35.jpgTryckluftsmaskiner är de jag får leka med tills dess att jag blir bättre i ryggen.

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer