Låt oss fira att det är lördag!
Att göra hemmagjorda hamburgare är inte bara hur enkelt som helst att göra utan det är riktigt gott också.
4 portioner
Näringsvärde: 500 kcal, 48 g kolhydrater, 34 g protein, 18 g fett
Låt oss fira att det är lördag!
Att göra hemmagjorda hamburgare är inte bara hur enkelt som helst att göra utan det är riktigt gott också.
4 portioner
Näringsvärde: 500 kcal, 48 g kolhydrater, 34 g protein, 18 g fett
Ingredienser:
500 g nötfärs 10 %
1 ägg
1 tsk salt
½-1 tsk svartpeppar
1 krm chiliflakes
Tillbehör:
8 skivor valfritt rostbröd eller 4 hamburgarbröd
Tomat
Grönsallad
Lök
Ketchup (näringsvärdet är beräknat på ca 1 msk per hamburgare)
Hamburgardressing, 40 % (näringsvärdet är beräknat på ca 2 tsk per hamburgare)
Gör så här:
- Blanda nötfärs, ägg och kryddor.
- Forma till 4 hamburgare och stek i en varm panna.
- Skär tomater, lök och sallad.
- Rosta bröd och lägg ihop till fyra hamburgare. Snåla inte med sallad, tomat och lök.
- Njut!
