Hoppa inte på den där dieten nu

sites/default/files/bea-30_web.jpgsites/default/files/bea-30_web.jpg

Jag väger mig väldigt sällan. Vågen säger inte så mycket. Framförallt ska man inte väga sig varje dag som många gör. Max en gång i veckan och alltid vid samma tidpunkt och efter samma förutsättningar och framförallt på samma våg. 

Idag ställde jag mig dock på vågen efter dessa fyra veckors semester. Jag har ju känt på jeansen att det har hänt något, ha ha! Och jo då, upp två kilo. Ett konstaterande bara. 

 

Nu har jobbet börjat igen och jag kommer att jobba 100 procent på gymmet (som nu kommer att bli Nordic Wellness och jag dess platschef). Med andra ord, inget mer kontorsjobb! Inget mer stillasittande! Ett jobb i ständig rörelse. 

 

Så nej, jag har ingen panik över mina två kilo. Jag har dessutom redan efter en dag kommit tillbaka i bra matrutiner eftersom jag inte ballade ur helt och hållet på semestern. 

 

Till er som har gått upp flera kilo, hoppa inte på en diet. Ta det lugnt. Rensa i kyl och skafferi. Registrera det du äter (tex med appen Lifesum), träna två-tre gånger i veckan, gå 10 000 steg varje dag. That´s it. Krångla inte till det!

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer