En ny frukostfavorit hemma hos mig är en ugnsbakad bananpannkaka med kokos på. Går väldigt fort att göra och smakar underbart. Går att variera innehållet med andra frukter eller bär, låt fantasin flöda.
En ny frukostfavorit hemma hos mig är en ugnsbakad bananpannkaka med kokos på. Går väldigt fort att göra och smakar underbart. Går att variera innehållet med andra frukter eller bär, låt fantasin flöda.
Till pannkakan behöver du:
1 banan
2 ägg
1/2 dl havregryn
Kokosolja
Kokos
Hallon
Gör såhär
Sätt ugnen på 225 grader. Mixa banan, ägg och havregryn med en stavmixer. Smörj en ugnsfast form med kokosolja och häll i banansmeten. Lägg på några hallon och strö över kokos. Grädda i ugnen i ca 10-15 minuter (pannkakan ska kännas fast). Servera med keso/kvarg till. Smaklig måltid!