Välkomna till min blogg

sites/default/files/bild-5_1.JPGHej och välkomna hit till min blogg!

sites/default/files/bild-5_1.JPGHej och välkomna hit till min blogg!

Jag är otroligt tacksam över att jag fått starta den här bloggen och ska göra allt för att ni ska få så trevlig läsning som möjligt. I den här bloggen kommer ni få ta del av en hel del löpning och tips, råd och övningar kring det. Även annan form av träning eftersom jag är mycket för variation. Då jag även älskar mat kommer det nog slinka in ett och annat recept här också. Ni kommer få lite av varje helt enkelt men med inriktning på löpning.

Det första inlägget hade jag dock tänkt få bli en liten presentation av mig och mitt liv.

Mitt namn är Anna och jag är 23 år. Jag bor i hus tillsammans med min sambo Daniel i Örby, som ligger mellan Varberg och Borås. Jag jobbar deltid på Dressmann och arbetar med min egna verksamhet utöver det. Som det står till höger så är jag utbildad Cert. Kost- och träningskonsult (PT, kostrådgivare & hälsoinformatör) och till helgen ska jag gå en utbildning för att få kalla mig löpcoach. Mitt största intresse är träning och hälsa, vilket kanske inte var någon överraskning. Andra intressen jag har är att laga mat, resa, åka skidor och så umgås jag gärna med vänner och familj. 

När det kommer till träning och mat så står jag för enkelhet. Man behöver inte krångla till det speciellt mycket vare sig det gäller att träna eller laga mat. Mina bästa träningsredskap är min egen kropp och mina löparskor, mer än så behövs egentligen inte. Mitt bästa kostråd är att man ska tänka helt, rent och så orört som möjligt – det kommer man väldigt långt på. 

Jag har en egen hemsida som ni gärna får besöka för att få reda mer på vem jag är, klicka här för att komma till den. Jag finns även på instagram och facebook för er som har lust att följa mig där. 

Vi rundar nog av presentationen här. Kom gärna med förslag och önskemål på inlägg ni vill läsa. Kram Anna 


Inga kommentarer

Stängt för kommentarer