Banan/jordgubbssmoothie

Jag älskar att starta dagen med en god smoothie. Det här är min favorit och den innehåller banan, jordgubb, kvarg och havregryn. Jag har toppat med chiafrön och kokosflingor. Egentligen är det godast med färska jordgubbar men nu på vintern får det bli frysta då de färska är lite smaklösa tycker jag. Hur startar du din dag?

sites/default/files/IMG_5967_0.JPG

Välkommen 2015

Hej på er!

Nej jag har inte gått upp i rök, jag har bara haft väldigt mycket på jobbet ett tag. Nu verkar det dock lugnat sig lite och jag kan äntligen få tid till att skriva och fota till bloggen. 

Hoppas ni haft en bra jul, det har jag haft trots att jag i stort sett jobbat hela tiden. Jag har även sprungit några gånger utan att känna av knät vilket känns väldigt skönt. Det är en sån härlig frihetskänsla att bara kunna ge sig ut och springa, istället för att ta bilen till gymmet. 

Intervallträning inomhus

Även om inte jag kan springa så kanske ni vill göra det. Här delar jag med mig av ett roligt intervallpass som är perfekt att göra på löpbandet. En rolig variant av intervallträning och det känns lätt att springa när minuterna minskas hela tiden. Öka farten varje gång du byter intervall. Jag körde 30 sekunders vila emellan. Har du något favoritupplägg när det gäller intervallträning? Dela gärna med dig!

Drömmar om Maraton

Vet ni vad min högsta önskan är just nu? Att få snöra på mig löparskorna, på med reflexvästen och ge mig ut på en lång härlig löprunda i höstmörkret. Jag saknar löpningen och det är svårt att driva en löpblogg när man inte får springa. Till helgen ska jag testa att springa 3 km och se hur det känns och jag hoppas jag kan börja göra det en gång i veckan. Den här gången ska jag bygga upp min kropp från grunden så den är redo för många olika utmaningar inom löpning. Jag ska öva min löpteknik och se till att den är perfekt.

Pizza med blomkålsbotten

Jag är ingen storkonsument av pizza men ibland tycker jag det är gott med det som ligger på (som går att variera till en oändlighet). Själva pizzadegen är jag inte större fan av då jag helst inte äter vitt mjöl. Så här kommer ett alternativ till pizzabotten, ett glutenfritt sådant.

Äppeldröm till mellanmål

Man kan tro att detta blivit en matblogg men det är ett stort intresse hos mig. Jag har två inlägg pågång som handlar om bålstyrka och rörlighetsträning, ska bara ta lite bilder. Jag måste dela med mig utav min nya favorit bland mellanmål. Enkelt att göra och en dröm för smaklökarna. Ibland går det göra något väldigt gott utav något så enkelt som ett äpple.

Frukostfavorit hemma i Örby

En ny frukostfavorit hemma hos mig är en ugnsbakad bananpannkaka med kokos på. Går väldigt fort att göra och smakar underbart. Går att variera innehållet med andra frukter eller bär, låt fantasin flöda.