Ge ditt yttersta, alltid!

Gör du det? Kör du fullt ut in i det sista? Gör du den där extra repetionen fast du egentligen inte orkar? Ger du allt?

Gör du det? Kör du fullt ut in i det sista? Gör du den där extra repetionen fast du egentligen inte orkar? Ger du allt?

Jag tycker att det är ganska intressant hur olika vi är som människor. Detta kan handla om träning likväl som att följa ett kostschema eller att prestera i något helt annat. Som personlig tränare och gruppträningsinstruktör träffar jag på alla sorters olika människor varje dag och det är lika roligt varje gång. Till slut så lär man känna dessa människor. Bland vissa finns det lite kvar att ge trots att personen i fråga är så trött att denne knappt vet sitt namn. Sen finns det även personer som tror att denne inte orkar men det visade sig visst att de gjorde det. Sen finns personer som vill ge lite till men där krafterna helt tagit slut. Sen finns det personer som maskar lite för mycket och slutar innan tiden tagit slut. Om det beror på trötthet eller brist på motivation är en annan femma! 

Det jag egentligen vill säga med detta är att man alltid ska gå in med inställningen av att vilja ge sitt yttersta. Sen om det räcker hela vägen behöver det inte alltid göra. Sådana saker som dagsform, kost, sömn, psysiska välmåendet är betydande faktorer. Men att vilja är en stor del. 

Även om det inte behöver handla om träning så lyfter jag ändå det här. Tänk på det nästa gång du är ute på en löptur, kör ett styrkepass i gymmet eller går på någon gruppträning. Ger du allt? Orkar du lite till? Jag tror nämligen att viljan tar dig otroligt långt! 

Ha en fantastisk torsdag och ge ditt yttersta, alltid!

sites/default/files/c156309a4a9325dff3783b725cb8ca27.jpg

No Comments Yet

Comments are closed