Sockerfria lussebullar!

Även om snön inte infunnit sig där jag bor så tycker jag ändå att julkänslan har kommit hit. Julbelysnigen pryder mångas fönster och i stan är det både granar, belysning och annat.

Jag tycker att just julbakningen är bland det mysigaste innan jul så därför har jag idag valt att prova göra lussebullar utan socker. Det finns en uppsjö med recept på både sockerfria, glutenfria, nyttiga och de klassiska vanliga bullarna. Men jag tänkte iallafall prova göra med sötning istället för socker!

Även om snön inte infunnit sig där jag bor så tycker jag ändå att julkänslan har kommit hit. Julbelysnigen pryder mångas fönster och i stan är det både granar, belysning och annat.

Jag tycker att just julbakningen är bland det mysigaste innan jul så därför har jag idag valt att prova göra lussebullar utan socker. Det finns en uppsjö med recept på både sockerfria, glutenfria, nyttiga och de klassiska vanliga bullarna. Men jag tänkte iallafall prova göra med sötning istället för socker!

Receptet är precis som vanligt bara att jag bytt ut 5 dl av vetemjölet till dinkelmjöl samt sockret mot sötningsmedel istället. Bullarna står just nu på jäsning, så det återstår att se hur smaken blir!

Jag som inte gillar russin har istället valt mandelflarn som jag ska dekorerna bullarna med!

sites/default/files/image_12.jpeg

Ja, de ser lite deformerade ut men smaken är ju densamma, hoppas jag 😉

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer