Bra kontra dåliga rutiner

sites/default/files/quote hello monday resized_0.jpg

sites/default/files/quote hello monday resized_0.jpg

Förra helgen var det lite födelsedagsfest och annat vilket gjorde att jag var rejält trött på söndagen. Denna trötthet hängde i ända in på måndag morgon och det var med väldigt tunga steg jag tog mig till gymmet 06.30 för att instruera spinning. Jag kände på mig att “denna vecka kommer att blir just det, trött”. 

Hela veckan bestod av mycket jobb och tröttheten hängde i. Detta i sin tur gjorde att mina rutiner gick i kras direkt från start. Inga matlådor fixade under helgen och allmänt brist på motivation gällande både träning och kost. Jag lät det helt enkelt vara på det sättet. Men, min kropp reagerade direkt på denna orutin. Magen hängde inte med alls, jag var trött och seg hela veckan. Fruktansvärd känsla. 

Igår ställde jag mig och gjorde i ordning matlådor för veckan. Jag hade en i övrigt lugn helg. I morse när jag vaknade var jag pigg och peppad på att gå iväg och instruera. Denna vecka ska jag gå tillbaka till mina vanliga rutiner även om jag har mycket jobb. 

Det skrämmer mig att det finns människor som lever på det sätt jag gjorde förra veckan konstant. Hur står man ut med att ständigt vara trött och inte ha någon energi? Det kräver lite planering med att fixa matlådor, men det är värt det! Det är värt att må bra.

Nu kickar vi igång måndagen med bra rutiner! 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer