Måste bara ge ett ett tips på något som jag upptäckt på senare dagar. Mikrobröd på mandelmjöl!
Jag är en riktig “sucker” för mjukt bröd. Jag kan verkligen sukta efter det. Jag äter inte så mycket mjukt bröd i vanliga fall men detta tips måste jag bara dela med mig av.
Till en portion (ungefär storlek som ett litet tortillabröd) behöver du:
– 1 dl mandelmjöl
– 1 ägg
– 50 g smör (kan uteslutas, men ökar saftigheten i brödet)
– Salt
Måste bara ge ett ett tips på något som jag upptäckt på senare dagar. Mikrobröd på mandelmjöl!
Jag är en riktig “sucker” för mjukt bröd. Jag kan verkligen sukta efter det. Jag äter inte så mycket mjukt bröd i vanliga fall men detta tips måste jag bara dela med mig av.
Till en portion (ungefär storlek som ett litet tortillabröd) behöver du:
– 1 dl mandelmjöl
– 1 ägg
– 50 g smör (kan uteslutas, men ökar saftigheten i brödet)
– Salt
Vispa ägget, häll i det smälta smöret och vispa ihop tillsammans med mjöl och salt. Häll ut smeten på ett fat. In i mikron på full effekt i 1,5-2 minuter. KLART!
Brödet blir kokhett så var försiktig så du inte bränner dig. Bred på smör och valfritt pålägg! MUMS! Hade tyvärr ingen bild men lånade en från Google.