En dag hos Anna!

Nu har jag under en tid tipsat er mycket om olika maträtter och träningsprogram, så nu tänkte jag berätta hur en dag hos mig ser ut. Jag tänkte ta denna dag som ett exempel (resterande tid av dagen har jag “chansat” lite på, men det är så det brukar se ut!). 

Nu har jag under en tid tipsat er mycket om olika maträtter och träningsprogram, så nu tänkte jag berätta hur en dag hos mig ser ut. Jag tänkte ta denna dag som ett exempel (resterande tid av dagen har jag “chansat” lite på, men det är så det brukar se ut!). 

07.00 Väckarklockan ringer. Första tanken, shit vad varmt det är i mitt sovrum och vad trött jag är. Men dags att pallra sig upp för har bokat träningsdate klockan 08.30. Sätter på kastrullen, lägger i ett ägg och ställer timern. Fixar och grejar lite, sätter på tvn, fixar resten av frukosten. Idag blev det filmjölk med hackat äpple, osötad granola (från Risenta, svingod!) och krossade linfrön. En kopp kaffe med mjölk samt ett ägg. 

07.30 Slöar framför nyhetsmorgon.

08.00 Nej, dags att klä på sig träningkläder. Kollar termometern, varmt ute. Sätter på mig shorts, kompressionsstrumpor och t-shirt. 

08.15 Cyklar mot löpspåret och möter upp min träningsdate Joanna! 

08.30 Vi sätter igång och springer. Idag blev det 7,5 km löpning och några plana intervaller. Avslutar med tre rundor upp för en riktigt mördarbacke. 

09.20 Svettiga och nöjda för dagen skiljs vi åt.

09.30 Duschar och fixar mellanmål.

09.50 Åter igen framför tvn med nyhetsmorgon, äter mitt mellanmål bestående av cirka en halv burk citron-lime kvarg (Lindahls nya utan tillsatt socker, god!) och en bit proteinbar. Stort glas vatten. Leila bakar börjar på tvn och jag dreglar faktiskt framför alla godsaker som hon gör! Sötsugen!

10.45 Dags att göra sig redo för jobbet. Klär på mig och grejar och cyklar ner på stan. Tar en sväng in på några klädaffärer men hittar ingenting, köper en sallad med handskalade räkor som blir dagens lunch (lat idag!). 

11.30 Börjar jobba (jobbar på gym!). Tappar en 25 kilos vikt på foten så går och svär för mig själv för att det gjorde så jäkla ont. Träffar på en lite halvsur person och känner att nej, den här arbetsdagen kunde ha startat lite bättre. Går med lite irritation en stund men avreagerar mig på en vän, så det kändes genast bättre. 

12.00-19.00 Jobbar på anläggningen och gör allt som behövs göras, helt enkelt! Får i mig lunchen kring 14-tiden och ser till att få i mig ett bra mellanmål kring 17-17.30.

19.15 Hemma igen. Dags att laga mat. Svänger ihop något enkelt som en tonfiskwrap eller en omelett! Äter framför tvn och surfar lite. Ibland lägger jag träningen efter jobbet, beroende på mina planer under förmiddagen.

22.00 Dags att sova!

Ungefär sådär ser en dag ut hos mig. Några frågor på det? Nä, vi gör tummen upp!

sites/default/files/10342779_10152402689878904_2740053153334559079_n.jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer