Jag spinner vidare på omeletter! Och flaggar för dess enkelhet och att det är mättade, gott och nyttigt såklart. Denna gången blev det omelett i stekpannan som går desto snabbare än ugnsomeletten jag skrev om i tidigare inlägg.
Receptet är detsamma som ugnsomeletten.
– 2 ägg
– 2/3 dl lättmjölk
– Salt och svartpeppar
Fyllning:
– Körsbärstomater
– Tre skivor ost (jag använde Västans 5% ost, den är riktigt god och smakrik trots dess låga fettinnehåll)
– Babyspenat
– Färsk basilika
Jag spinner vidare på omeletter! Och flaggar för dess enkelhet och att det är mättade, gott och nyttigt såklart. Denna gången blev det omelett i stekpannan som går desto snabbare än ugnsomeletten jag skrev om i tidigare inlägg.
Receptet är detsamma som ugnsomeletten.
– 2 ägg
– 2/3 dl lättmjölk
– Salt och svartpeppar
Fyllning:
– Körsbärstomater
– Tre skivor ost (jag använde Västans 5% ost, den är riktigt god och smakrik trots dess låga fettinnehåll)
– Babyspenat
– Färsk basilika
Stek på ganska hög värme, lägg på fyllning och så var det klart! Jag är ingen stjärna på att få mina omeletter att se snygga ut, så ni får ursäkta det redan nu, haha. Men, smaken, det är väl den som räknas? Sååå god!