Det dåliga samvetet…

sites/default/files/image_51.jpg

Jag & min syster på gårdagens bröllop! 

sites/default/files/image_51.jpg

Jag & min syster på gårdagens bröllop! 

Nu har jag suttit i flera dagar och tänkt på bloggen och alla de obefintliga inläggen. Jag ska inte skylla på något egentligen men jag har faktiskt haft fullt upp med flytt, gråtfest på skolan, glad stämning också förstås och många kramar! Men nu, kära läsare, ska jag se till att leverera läsvärda inlägg för er.

I onsdags, 4 juni, lämnade jag skolan och tog min examen, för andra gången (har en kandidatexamen inom något som kallas informationsdesign med inriktning på textdesign sedan tidigare). Nåväl, nu kan jag helt och hållet kalla mig för hälsocoach, personlig tränare, kostrådgivare, massör och gruppträningsinstruktör inom flera områden. Känns riktigt riktigt kul och jag är så laddad för att komma igång med jobb nu! 

På tal om något helt annat så var jag på bröllop igår! Min kusin gifte sig nere i Skåne och det var så himla fint. Vi flög hem idag så jag har packat upp resten i min lägenhet, varit och storhandlat (!!!) för första gången på ett år nästan. Det känns så himla härligt att få väljs sin egen mat (blivit serverad i matsal i ett år, låter lyxigt, men tyvärr så ledsnar man på det också). Köpt massor med grönsaker och färsk frukt samt mycket ekologiska råvaror. Så, nu ska lagas matlådor! Ni kommer självklart att få ta del av det också!

Vad gör ni i helgen? Har det blivit någon träning kanske? 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer