Flytt!

sites/default/files/image_5.jpg 

sites/default/files/image_5.jpg 

Nu närmar det sig verkligen slutet på skoltiden. Idag har jag fått hjälp av mina föräldrar att flytta hem alla mina saker jag haft på skolan, har bott på internat på skolan under året. Nu sitter jag i mitt tomma rum och känner mig fruktansvärt rastlös. Trots att tiden här ute varit underbar och att man kommer sakna alla när det är över så är det bara ‘transportsträcka’ nu tills jag får komma hem, till min lägenhet och bara mina saker och såklart, påbörja mitt jobb.

Efter allt åkande fram och tillbaka idag känner jag mig rätt seg i skallen. Inte jättesugen på att ta mig till gymmet, men jag tror faktiskt att jag ska överväga det ändå. Vet precis hur bra jag kommer må efteråt! Hur motiverar du dig till att träna när lusten inte riktigt finns där?

Och just det, häromdagen gjorde jag ett väldigt gott ‘snacks’ till fredagkvällen som ni ser på bilden ovan. Vattenmelon i små kuber blandade jag med färska blåbär, sedan tog jag lite vaniljkvarg (från Lindahls) till. Ett lyxigt, väldigt gott och nyttigare snacks! Tänk att färsk frukt kan vara så himla gott! 

 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer