Söndagsgourmet’

Jag bokade ett HIT-pass (High intensive training) tidigare idag. Jag ångrade mig i samma sekund jag klickade på bokningsknappen då jag vet hur pass jobbigt passet är, haha. Under passet jobbade vi oss igenom 4 olika zoner där 3 olika övningar varvas i totalt 4 minuter. Så det blir alltså en total arbetstid på 16 minuter. Sedan fick vi en liten belöning efter passet, en final där vi skulle varva jägarvila med burpees. Jo, man tackar ja! Ett riktigt jobbigt och intensivt pass, men fantastiskt roligt också förstås. Har ni möjlighet borde ni absolut prova någon gång.

Jag bokade ett HIT-pass (High intensive training) tidigare idag. Jag ångrade mig i samma sekund jag klickade på bokningsknappen då jag vet hur pass jobbigt passet är, haha. Under passet jobbade vi oss igenom 4 olika zoner där 3 olika övningar varvas i totalt 4 minuter. Så det blir alltså en total arbetstid på 16 minuter. Sedan fick vi en liten belöning efter passet, en final där vi skulle varva jägarvila med burpees. Jo, man tackar ja! Ett riktigt jobbigt och intensivt pass, men fantastiskt roligt också förstås. Har ni möjlighet borde ni absolut prova någon gång. Det går lika bra att göra ett eget sådant pass på gymmet eller varför inte utomhus? 

Efter ett sådant intensivt pass är det viktigt med påfyllning av energi. I denna värme som råder tycker jag det ibland är svårt att känna stor aptit och hungern efter varm mat är inte så stor, så jag valde att slänga ihop en enkel och väldigt god sallad.

Ingredienser

Valfri sallad

Tomater

Paprika

Färska rödbetor (går att köpa färdigkokta på affären, supergoda!)

Galiamelon

Chevréost

Grillad kyckling

Flytande honung att ringla över chevrén

Enklare och godare än så blir det inte! Mums!

sites/default/files/image-3_0.jpg

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer