Göteborgsvarvet 2014

sites/default/files/image_2.jpg

sites/default/files/image_2.jpg

Åh, vilken härlig känsla som infinner i min kropp just nu. Påfylld med både endorfiner och glädje! En helt klart svårbeskrivlig känsla om man inte genomfört ett lopp tidigare. En viss mörhet i benen och i fötterna, men det hör till och går att stå ut med! Solen har verkligen gassat i Göteborg idag, så det var definitivt ett par gånger under loppet som jag önskade ett moln eller en vindpust. Jag tog mig i mål på tiden 1.57.03 vilket jag är väldigt nöjd med! 

Under förmiddagen har uppladdningen varit en rejäl frukost, en baguette med kyckling och sallad till lunch samt en hel del vatten. Jag åt en kaka också! Snabbt socker och energi. Jag tyckte energin under loppet kändes riktig bra. Fyllde på några gånger på energistationerns med energidryck för snabbt energi ut i kroppen. Vatten kan lätt bli “skvalpigt” i magen tycker jag. Upplevde inget energidipp direkt, däremot blev jag trött i benen någonstans i mitten av loppet. Nåja, vilja och pannben finns det iallafall gott om! Tur det!

Nu har jag förberett lite middag och väntar på tjejerna som kommer strax. Startade i en startgrupp längre fram så kunde ta mig hem lite tidigare. Skönt, för dom alltså 😉 Ikväll blir det middag och trevligt sällskap. Njuta av våran målgång i Göteborgsvarvet 2014. 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer