Formahälsan

Obestämd paus…

God kväll,

Hoppas allt är bra med dig!

Jag ber om ursäkt för min bloggfrånvarande men nu har jag beslutat för att ta en liten paus i bloggandet p.g.a. olika anledningar. Men du var så säker- den dagen jag kommer tillbaka är jag starkare än någonsin och kommer fortsätta sprida kunskap, glädje och inspiration som jag brinner för!

Vi hörs snart igen, till dess får du ta hand om dig!
Kramar Nathalie

Helgtipset som innehåller frisk luft, glädje och motion i ett

Som hästtjej (eller gammal hästtjej) har du säkert också argumenterat mot den del som säger att ridning inte är träning? Det råder delade meningar om saken, men kom igen! Visst sjutton är det både fruktansvärt roligt och jobbigt att rida, för att inte tala om alla tunga lyft och så vidare kring själva ridningen. Träningsvärken som kommer efter ett pass är ett bra kvitto på att det faktiskt tar på hela kroppen. Det krävs en stark kropp, främst starka ben, mage och rygg. Dessutom brukar flåset kunna få sig en omgång också.

Dags för detox!

Det är dags för en Sociala medier- detox igen. Just bara för att få mer egentid utan att vara uppkopplad 24/7 och att vara mer närvarande i det jag styr med. För hur bra det än känns att vara kontaktbar hela tiden så kan jag bli stressad av det, jag vet inte om du känner igen dig?