Vågar du vara dig själv?

Godmorgon!

Att yoga här i Biarittz, har betytt otroligt mycket för mig. Jo visst har jag yogat förr, och jo visst har jag besökt Frankrike förr, men kombinationen av de båda.. WOW! Instruktörerna här på gården är så härligt naturliga, bjuder på sig själva och har alltid nära till ett leende. Värmen är prerfekt och utsikten från yogastudion är slående vacker.

Igår stod det tre yogapass på schemat, men de hade lite olika upplägg. Morgonyogan hade en mer nyvaken känsla över sig, där det känns fantastiskt att bara andas, filosofera och ligga och blicka upp i det timrade taket. De två senare har mer fokuserade på styrka, balans och stretching.

Jag fick öppna upp mig för många nya och ovana övningar, samtidigt som jag utmanade mig själv eftersom jag nästan är förkyld med ont i halsen och huvudet. Under flera moment av yogan bar vi en ögonbindel, det gav mig en fantastisk frihetskänsla av att jag kunde röra mig precis som jag ville, och våga vara exakt den som jag är. Min önskan är att kunna bevara det modet och kunna känna samma självförtroende och frihet i vardagen hemma i Sverige igen.

I slutat av passet fick vi gräva än djupare hos oss själva, vad gör mig lycklig, vad gör att jag känner mig levande, vad driver mig framåt? Viktiga frågor som man måste ta sig tid att fundera på ibland!

​Min fråga till er blir därav, vad får dig att känna dig levande? PUSS & KRAM

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb