Aldrig mer Yoga!

Godmorgon!
Den sista dagen på gården i Sare, Biarritz var relativt kort och lugn.

Efter en natt med både sömnsvårigheter och förkylning vaknade jag på morgonen med rosslande hals. Yogan var inplanerad innan frukost och både jag och min mamma infann oss på mattorna över det stenbeklädda golvet. Efter en blandning av solhälsningen, nedåtgående hunden och barnets position satt vi i stillhet. Med slutna ögon skulle vi fokusera på att andas.

Ååh nej nej nej det kändes som en vulkan bubblade i min kropp! Jag kunde inte blunda, jag kunde inte sitta stilla och ju längre vi satt stilla desto mer negativt blev mitt sinne. Jag ville bara få äta frukost! För att vara helt ärlig tycker jag inte om att göra något alls innan jag har fått bränsle i kroppen på morgonen.

Lyckligtvis kunde jag sitta och blicka ut över bergen, morgon dimman, hästhagar och de vackra rosbuskarna medan de andra andades och vände sitt fokus inåt. Tur var väl det, mitt humör var annars så pass lågt att jag säkert hade bestämt mig för att aldrig mer yoga igen.

​En fantastisk frukost fick mig på banan igen! Och självklart kommer jag yoga igen, men nästa gång ska jag vara frisk, mätt och redo.

Ha en trevlig dag, PUSS & KRAM

No Comments Yet
bbb