Benpress och favorit i repris

Godmorgon!

Hoppas att ni får en superbra dag idag! Det är iallafall vad jag ska försöka få. Jag börjar dagen med föreläsningar och ikväll ska jag träna om jag inte har för mycket träningsvärk.

Igår tränade jag benen och sedan magen. Jag började med att utmana benen i benpress och satte en fyra på 160 kg som person bästa, Jippi, innan jag sänkte vikten och tömde benen på energi. Jag hade ett enormt fokus och det var väldigt skönt att bara kunna koncentrera sig på träningen istället för alla skoluppgifter som ska göras och allt som snurrar i privatlivet.

Till kvällsmat blev det en favorit i repris från lördagskvällen, SUSHI!! Gud så gott det var, jag längtar till nästa sushi tillfälle!

Uppvärmning: Gångband i 10 min
Benpress – 3 set, 20, 20, 20 reps (75 kg)
Benböj på ett ben med knälyft – 3 set, 10, 10, 10 reps
Sittande vadpress – 3 set, 20, 20, 20 reps

Hängande benlyft med medicinboll mellan fötterna – 3 set, 10, 8, 8 reps
Liggande benlyft med yogaboll mellan fötterna – 3 set, 15, 10, 10 reps
Situps på yogaboll – 3 set, til faliure

Inga kommentarer