WORD

Mycket mycket mycket

Igår hade jag en hektisk dag, det kändes som att jag både färdades hit och dit, upp och ned och ja… överallt i min NJIE-express. Först besökes Sickla, sedan en butik söderöver och slutligen tre butiken inne i stan. Att köra runt mitt inne i Stockholms city är något som man vänjer sig vid. Man anpassar sig till att de vanliga reglerna inte kan gälla och man behöver vara mer observant på folk som upptäcker att de ligger i fel fil för sent osv. Däremot tycker jag alltid att det är svårt att hitta en bra parkering.

Lyssna på de ord som kroppen säger dig

När jag kom hem från jobbet fortsatte jag hålla igång i full fart. Jag gick och mötte upp F efter hans jobb och vi lagade böööhmburgare (vegetariska hamburgare) tillsammans. Efter maten var det planerat att vi skulle till gymmet, jag var lite trött och tog min heliga power nap. Däremot underskattade jag hur trött jag egentligen var och bara fortsatte och sova sova och sova.

Med enbart paus för att gå upp och borsta tänderna och klättra upp i sängen, så sov jag från kl 20:00 till 07:00. Man ska aldrig pressa sig till mer än vad man klarar av, och igår behövde jag uppenbarligen inget gympass, bara sömn i stora lass.

Idag var jag uppe med tuppen och känner mig riktigt pigg. Jag har en rolig dag att se fram emot, med både jobb och finbesök. Ha en fin fredag, PUSS & KRAM

No Comments Yet
Sporthälsa bbb