Nya hälsosamma vanor med Linas Nystartskasse

Linas Nystartskasse – en helhetslösning som sköter din kost, din träning och ger dig motivationen som krävs för att lyckas med nya, mer hälsosamma vanor.

Har du svårt att hitta motivationen och inspirationen?

För en lyckad viktnedgång är det mycket att tänka på, och det kan kännas överväldigande att komma igång.Vilket mat bör jag äta, och hur ofta? Hur ska jag komma igång träna? Kanske finns det inte tid att själv planera både matlagning och träning?

Därför har populära Linas Matkasse tillsammans med Itrim och Mized tagit fram Linas Nystartkasse. Ett helhetskoncept för hälsosammare vanor – veckans alla måltider, träningsschema och motivationen som behövs för att lyckas! Ingenting har så stor effekt på vår hälsa och vårt välmående som maten vi äter. Därför vill vi slå ett slag för den nylanserande Nystartkassen från Linas Matkasse – en hälsosam matkasse som ger dig 6 veckor av god och hälsosam mat. Den perfekta matkassen för dig som vill gå ner några kilon, få mer energi och mindre stress i vardagen.

Med Linas Nystartskasse får du ingredienser och recept för veckans samtliga måltider direkt hem till dörren – frukost, lunch, mellanmål och middag.

Under 6 veckor ger Linas Nystartkasse dig möjligheten att få in sunda matvanor

Sex veckor är en tillräckligt lång period för att kosthållningen och träningen ska bli en vana. Vill du fortsätta din prenumeration efter att veckorna är det slut går det givetvis bra att fortsätta ytterligare 6 veckor – så länge du vill!

Med Linas Nystartkasse får du goda och hälsosamma måltider som är utformade och beräknade av dietister från Linas Matkasse. Du får också coaching och kunskap från Itrim, och ett specialutformat träningsprogram via appen Mized. Med hjälp av en sluten Facebook-grupp kan du dessutom diskutera med andra deltagare, ta del av inspirerande inlägg och få svar på eventuella frågor. Svar får du av Itrim, Mized (Lovisa ”Lofsan” Sandström) och Linas Matkasse!

Totalt ger måltiderna ett dagsintag av 1500 kcal, vilket innebär en kaloribegränsning för de allra flesta vuxna. Genom att äta maten i kassen och träna enligt träningsprogrammet är målsättningen att du går ner 0,5-1 kg per vecka under sex veckor.

Linas Nystartskasse är kassen för dig som vill komma igång med nya, sunda matvanor utan att behöva räkna poäng eller kalorier. Om du vill förändra dina vanor är det bara besöka Linas Matkasse för att enkelt komma igång med dina nya, sunda vanor.

2 kommentarer
  1. Hej,
    Jag fick min första kasse idag. Spännande. Information saknas dock hur man kommer åt motionsprogrammet och den slutna Facebook gruppen.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras